The Mayo

Attól a naptól fogva, hogy a Mayo ötlete megszületett vezető irányelveink a legmagasabb minőségen és az egyedi értékeken alapulnak.


Filozófiánk az ételekről

The Mayo menüjét a kimagasló minőségű magyar termelők munkája inspirálta.

Ahol csak lehetséges hazai alapanyagokkal dolgozunk, hogy az egyszerű ételeket tökéletességgel mutassuk be. Szorosan együtt dolgozunk a gyártókkal és beszállítóinkkal, hosszasan kísérleteztünk a legkülönfélébb termékekkel, hogy a legmegbízhatóbb forrásokból, fenntartható alapanyagokból kerüljenek a tányérodra salátáink, wrapjeink és tésztáink.


Filozófiánk az emberekről

Csapatunk jelentik a szívét és lelkét a Mayonak. Az első naptól keményen dolgozunk, hogy építsük, fejlesszük és fenntartsuk az igazán egyedi közösségünket. Visszatérő és új vendégeink elégedettsége, a sok pozitív visszajelzés jelenti számunkra, hogy jó úton járunk. Honlapunkon bevezettük a hűségpont rendszerünket, hogy visszatérő vendégeink lojalitását jutalmazni tudjuk.


Filozófiánk az egészségről

The Mayoban mi hisszük, hogy vevőink megérdemlik, hogy tudják mi kerül a tányérjukra. Üzletünkben és online elérhető tápérték táblázatból megtudható minden információ ételeink allergén, kalória, fehérje, szénhidrát és zsír tartalmáról. Termékeinkben kizárólag tanyasi csirkemellel, Pick szalámival, prémium tigris rákkal és kimagasló minőségű baconnel dolgozunk.

Vendégeink a saját étrendjüknek megfelelően tudnak választani alacsony szénhidrát- és/vagy alacsony zsírtartalmú fogásokat.

Filozófiánk az környezetvédelemről

Fontos számunkra a környezetünk. Mint gyorsétterem, részben műanyag, eldobható termékekkel dolgozunk, de legújabb fejlesztéseinkkel azon vagyunk, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomot, amit magunk után hagyunk. 2019 áprilisától a műanyag evőeszközöket, lebomlóra cseréltünk, salátákhoz az öntetet csak kérésre tálaljuk külön, illetve csak kérésre küldünk házhoz evőeszközt, szalvétát. Folyamatban vannak további lépések, hogy végül elérjük a közös célt és teljesen mentesíteni tudjuk a környezetünket a káros anyagoktól.